Serafiniet ruwe stukjes

 4,99 18,99

serafiniet ruw
Serafiniet ruwe stukjes
Artikelnummer: serafiniet-ruw Categorieƫn: , Tag:

Prachtige Serafiniet ruwe stukjes.

Serafiniet ook wel Serafina of Seraphiniet genoemd.

Mooie handzame stukjes van hoge kwaliteit.

 

Serafiniet ruw
Vindplaats Baikalmeer in Siberiƫ, Rusland.
Seraphiniet (of Serafiniet of groene chloriet) is een variant van clinochloor, een magnesiumijzeren aluminiumsilicaat, gekenmerkt door een diepe, groene kleur doorspekt met glinsterende patronen van zilver die licht reflecteren met veranderende kijkhoeken. De zilverkleurige patronen hebben een glansachtig effect en lijken enigszins op engelenvleugels. Het is daarom dat de steen is vernoemd naar de Engel Seraphim.

 

Wat is de Spirituele werking van Serafiniet ruw
Serafiniet ruw is een zuiverende steen welke energie, balans, welzijn bevordert. Serafiniet ruw kan helpen tegen futloosheid en een moedeloos gevoel. Hij kan verlichting brengen bij depressie en kan helpen om het ego los te laten. Het is ook een engelensteen en stimuleert het contact met de engelenenergie. Serafiniet ondersteunt de activatie van de Kundalini energie.
Verbonden aan het 4e en 7de chakra.

 

Serafiniet & Kundalini energie

De energie van Serafiniet ruw schenkt ons pracht en praal. De liefdevolle energie vult ons energie kanaal met licht en liefde. krachtig en beheerst begeleid met zesvoudige engelenvleugels zakt de energie van chakra naar chakra het lichaam in. Deze steen van licht en liefde is vernoemd naar de hoogste engelen de Serafijnen

Seraphiniet ruw is een edelsteenvariƫteit van Clinochlore, een magnesium ijzer aluminiumsilicaat, gekenmerkt door een diepgroene kleur doorspekt met glinsterende patronen van zilver die licht reflecteren met veranderende kijkhoeken. Het wordt alleen gevonden in het Baikalmeer regio van Siberiƫ Rusland, en ontleent zijn naam aan de associatie met de Serafijnen, de hoogste orde van engelen. Het is ook bekend als Serafina of Groene Chloriet.

 

Serafiniet ruw is een steen van Lichtenergie, die hogere trillingen in het subtiele lichamen weerkaatst, waardoor het een belangrijke steen is voor degenen onder ons die aan het ascensieproces werken. Serafiniet’s energieĆ«n zijn vrouwelijk en kunnen helpen bij het ervaren van een groter bewustzijn van het Goddelijke Vrouwelijke.

 

Serafiniet ruw is in het bijzonder afgestemd op het Hartchakra en doordrenkt het aura met trillingen van heelheid, welzijn, koestering en liefde. Het omhult ons in deze vibraties wanneer we Serafijn dragen, of er gewoon naar kijken. Deze steen moedigt, net als alle Clinochlores, de waardering aan van alles wat groeit, fysiek, emotioneel en spiritueel, en moedigt ons aan tot zelfliefde en mededogen. Het definieert een gevoel van orde in het leven, in het universum, zelfs in chaos om ons te helpen begrijpen dat we noch hulpeloos, noch hopeloos zijn in de creatie of correctie van onze persoonlijke realiteit.

Serafiniet ruw zijn Yin energieƫn, de vrouwelijk aanwezigheid kan helpen bij het ervaren van een groter bewustzijn van de Goddelijke vrouwelijke energie.

 

Kristalgenezers houden van Serafiniet vanwege het vermogen om Lichtenergie in het DNA te brengen om genezing te versnellen, vooral in de hoofd- en hartregio’s. Het werken met deze steen tijdens meditatie kan ons helpen onze plaats in het universum te ontdekken.

Serafiniet is een prachtig helend kristal, dat balans en kracht biedt. Het is opbeurend voor degenen onder ons die lijden aan depressie of PTSS. Het is een uitstekend kristal om thuis, op kantoor of in de auto te bewaren, waar het zijn beschermende, engelachtige energieƫn in de omgeving kan uitstralen.

 

De Serafijnen

Serafijn is een engel van de hoogste rang, die in Gods nabijheid lofliederen zingt; (fig.) persoon die op een engel lijkt.

DeĀ profeetĀ JesajaĀ zagĀ GodĀ op zijn troon zitten; hij schrijft daarover: ā€˜Boven hem stonden serafs. Elk van hen had zes vleugels, twee om het gezicht en twee om het onderlichaam te bedekken, en twee om mee te vliegenā€™ (Jesaja 6:2, NBV). Naast seraf komt ook serafijn voor; gewoonlijk gebruikt men serafijn. Deze vorm komt uit het Middeleeuws-Latijnse seraphinus, uit Hebreeuws serĆ¢phĆ®m, de meervoudsvorm

 

De Serafijnen zijn de hoogste orde van engelen die de troon van God bijwonen. Hun beeld of dat van hun gevederde vleugels, zijn gevangen in iriserend zilver en suggereren de beweging van de vlucht in een kristal van diep bosgroen.

Deze steen van engelenvleugels staat bekend om zijn hoge spirituele energie, stijgt door het hele systeem en nodigt de Kundalini uit om langs de wervelkolom te stijgen en elke chakra onderweg op te ruimen en te activeren.

Het verbindt het fysieke met het etherische en is krachtig voor het openen van communicatie met natuurgeesten en het engelenrijken, vooral degenen die zich bezighouden met het herstellen van de planeet en de mensheid naar een staat van gezondheid en evenwicht.

 

Opmerking
Behalve dat edelstenen prachtig zijn om te zien, hebben ze metafysisch gezien ook geneeskrachtige werkingen. Deze informatie is niet bedoeld als medisch advies bij het genezen van ziektes. Raadpleeg in geval van lichamelijke of psychische klachten altijd eerst uw arts! Deze informatie is bedoeld om inzicht te geven in de metafysisch geneeskrachtige werking van edelstenen. De stenen werken vooral ondersteunend en verlichtend en brengen geen directe lichamelijke of psychische genezing. Ook kristaltherapie brengt geen directe genezing.

GewichtN/B
AfmetingenN/B
Gewicht & Maat

12 gr. 36x30x14 mm, 9 gr. 33x20x11 mm, 17 gr. 34x24x18 mm, 11 gr. 34x23x16 mm, 23 gr. 34x33x21 mm, 19 gr. 36x23x32 mm, 26 gr. 39x34x19 mm, 16 gr. 39x28x18 mm, 11-1 gr. 24x29x24 mm, 8 gr. 32x24x15 mm, 11-2 gr. 30x24x20 mm, 6 gr. 28x22x15 mm, 11-3 gr. 26x21x20 mm