Rhodochrosiet zaksteen Top

 8,99 12,99

Rhodochrosiet zaksteen
Rhodochrosiet zaksteen Top
Artikelnummer: rhodochrosiet-zaksteen Categorie禱n: , Tag:

Mooi gepolijste Rhodochrosiet zaksteen van Top kwalitet.

Prachtige roze rode kleur en lijnenspel.

Liefdevolle steen van het hart voor healing en meditatie

Rhodochrosiet zaksteen Zelfwaardering en vertrouwen.

 

Herkomst Rhodochrosiet zaksteen Zuid-Afrika.

 

Rhodochrosiet

Vindplaats o.a. Argentini禱, Zuid-Afrika. Rhodochrosiet staat bekend om zijn mooi roze rode kleurpallet. Dit komt door het hoge mangaan gehalte.

De steen wordt ook wel mangaanspaat genoemd.

 

Wat is de spirituele werking van Rhodochrosiet?

Rhodochrosiet is een steen die zeer geschikt is voor therapeuten die met menselijke energie werken. De steen beschermt de therapeut door middel van een soort laag die niets negatiefs binnen laat.

De energie straalt liefde uit. Deze steen werkt effectief bij maagzweren, multiple sclerose en de ziekte van Parkinson, is goed voor de lever en de darmen.

Als de steen in de hand wordt gehouden, geven en ontvangen de kleine chakra織s in de hand kosmische energie waardoor de andere chakra織s zich ook meer openen voor levensenergie.

De therapeut kan mede hierdoor veel energie overbrengen. Net als de rozenkwarts is deze roze steen goed voor zelfwaardering en vertrouwen.

 

Opmerking

Behalve dat edelstenen prachtig zijn om te zien, hebben ze metafysisch gezien ook geneeskrachtige werkingen. Deze informatie is niet bedoeld als medisch advies bij het genezen van ziektes. Raadpleeg in geval van lichamelijke of psychische klachten altijd eerst uw arts! Deze informatie is bedoeld om inzicht te geven in de metafysisch geneeskrachtige werking van edelstenen. De stenen werken vooral ondersteunend en verlichtend en brengen geen directe lichamelijke of psychische genezing. Ook kristaltherapie brengt geen directe genezing.

Gewicht6 g
Afmetingen34 × 18 × 6,5 mm
Gewicht & Maat

11 gram 22x21x12 mm, 14 gram 26x19x14 mm, 10 gram 28x21x10 mm, 13 gram 29x14x14 mm, 13(1) gram 27x21x11 mm