Petaliet zuiver & ruw 5-10 gram

 11,00 22,00

Petaliet zuiver & ruw
Petaliet zuiver & ruw 5-10 gram
Artikelnummer: petaliet-zuiver-ruw-5-10-gram Categorie禱n: , , ,

Prachtige zuivere kwaliteit ruwe Petaliet heeft een hoge zuivere vibratie edelsteen.

Petaliet is vooral goed wanneer we onszelf beter moeten liefhebben en accepteren.

Petaliet of Castoriet is door zijn hoge vibratie en kwaliteiten een fijne engelensteen om te verbinden met het kosmische bewustzijn.

 

Maat 20-25 mm

Gewicht 5-10 gram

Schone ruwe zuivere witte enigszins doorschijnende kwaliteit, in een mooi formaat om bij je te houden.

 

Petaliet

Is een fyllosilicaat mineraal dat een belangrijke bron is voor lithium. Het wordt over de hele wereld gevonden en is meestal wit of bruin.

Energetisch is het vergelijkbaar met Kunziet. Beide zijn liefdesstenen die ons helpen ons hart te openen. Petaliet is vooral goed wanneer we onszelf beter moeten liefhebben en accepteren, wat ons op zijn beurt in staat stelt om van de hele wereld te houden.

 

Wat is de spirituele werking van Petaliet?

Het heeft een ongelooflijk behulpzame spirituele vibratie. Het verbindt ons snel met het engelenrijk en inspireert ons om ons Hoogste Zelf te zijn. Het onthult onze Dharma (pad van spirituele bestemming) aan onze bewuste geest en helpt ons om dat pad te bewandelen met vreugde en vrede in ons hart.

Het laat ons ook zien hoe we negatief karma kunnen loslaten en positief karma kunnen cultiveren voor dit leven en het volgende.

Petaliet wordt gebruikt tijdens meditatie en helpt ons om onze gedachten los te laten en het wat er niet is toe te laten. Het helpt ons om een staat van zijn te vinden waar ons ego wordt losgelaten en we in staat zijn om toegang te krijgen tot universeel bewustzijn.

Petaliet kan ook worden gebruikt om de Kundalini te activeren, onze yin / yang-energie禱n in balans te brengen en om doelbewust elke chakra en meridiaan te openen.

Petaliet helpt ons om de vrede, helderheid en het welzijn van onze meditatiebeoefening te behouden en die energie禱n in ons dagelijks leven te brengen.

Petaliet is ook een krachtige sjamaansteen, die kan worden gebruikt om het innerlijke oog te openen en alle vormen van psychische krachten te verbeteren. Tijdens vision quests en astrale reizen beschermt het ons en helpt ons om veilig terug te keren na het verkrijgen van nieuwe kennis.

Petaliet helpt ons bij het verbinden met spirituele gidsen, bepaalde dierlijke totems. Het is ook een goed manifestatie instrument, dat ons laat zien hoe we onze meest verheven visies in de praktijk kunnen brengen.

 

Petaliet moedigt zelfliefde en zelfacceptatie aan. Het leert ons hoe we diepe innerlijke rust kunnen cultiveren, die niet wordt geru簿neerd door andere mensen of de verschillende kleine beproevingen van het dagelijks leven. Maar het is ook een zeer geaarde steen die gestage troost biedt in tijden van echt emotioneel trauma en stress.

Petaliet wordt vooral aanbevolen voor iedereen die werkt aan het genezen van misbruik / slachtofferpatronen. Dit kan op een puur persoonlijk niveau zijn, of op een grotere schaal van familie- en / of voorouderlijk trauma.

Petaliet helpt ons om de waarheid van het verleden en de bron van de disfunctie onder ogen te zien zonder terug te deinzen en om de weg vooruit terug naar vrede te zien. Het doet niets af aan het verleden, maar het moedigt ons wel aan om actief te werken aan een betere toekomst. Het helpt ons om te vergeven en vrede te sluiten op een manier die authentiek voelt en gezond is.

Petaliet is nuttig voor iedereen die is gepest of gemanipuleerd en niet zeker weet hoe ze op de juiste manier voor zichzelf moeten opkomen. Het helpt ons om onze houvast te vinden en te doen wat nodig is voor gezonde zelfzorg.

 

Petaliet heeft een zeer unieke energie, omdat het, het lichaam en de geest energie geeft, terwijl het de geest en het hart kalmeert. Op een praktisch en zeer nuttig niveau kan het ons helpen om gebruikelijke stress en zorgen los te laten. Het laat ons zien dat we soms gewoon dingen doen of ons op een bepaalde manier voelen, niet omdat het “echt” is in het huidige moment, maar eerder omdat het een gewoonte is waar we in zijn gevallen.

Petaliet helpt ons om uit onszelf te stappen en “getuige” te zijn van onze acties, gedachten en gevoelens. Met dat soort afstandelijk bewustzijn is het dan gemakkelijker om te beslissen welke van onze gewoonten de moeite waard zijn om te behouden en welke moeten worden veranderd. Het laat ons zien hoe we ons leven ten goede kunnen veranderen, op grote en kleine manieren.

Petaliet leert ons hoe we een gevoel van gecentreerd en gefocust zijn kunnen cultiveren, in plaats van gemakkelijk afgeleid of mentaal verspreid.

Verbonden aan het 4de, 5de, 6de en 7dechakra.

GewichtN/B
AfmetingenN/B
Gewicht en Maat

8 gr. 26x17x14 mm, 10 gr. 22x20x16 mm, 6 gr. 27x15x15 mm, 5 gr(1). 20x16x9 mm, 6 gr (1)27x16x15 mm, 9 gr. 29x20x13 mm, 8 gr(2). 22x20x14 mm, 5 gr. 19x19x13 mm, 8 gr (1)27x17x15 mm