Oceaan Jaspis amulet hanger

 10,99

Oceaan Jaspis amulet hanger
Oceaan Jaspis amulet hanger
Artikelnummer: oceaan-jaspis-amulet-hanger Categorie禱n: , Tag:

Prachtige Oceaan Jaspis amulet hanger.

Goede kwaliteit Oceaan Jaspis amulet hanger , rijk van kleur en verbonden zijn met de natuur.

De oceaan heeft een rijk kleurenpalet met prachtige vloeiingen, met een veelzijdigheid van kleuren..

 

Herkomst Oceaan Jaspis amulet hanger Madagaskar.
Maat Oceaan Jaspis amulet hanger ca 37x28x9 mm
Gewicht Oceaan Jaspis amulet hanger 10-14 gram.

 

Jaspis
Herkomst o.a. Duitsland, Frankrijk, India, Rusland, USA. Jaspis is een veel voorkomende steen en als je goed zoekt kan het zijn dat je deze steen zelf tussen stenen buiten vindt. Deze sterkte steen werd vroeger gebruikt als amulet. Bijna geen enkele Jaspis steen is hetzelfde. Door de belijning zien ze er allemaal anders uit. Er zijn verschillende soorten jaspis en de naam zegt al veel over het uiterlijk.

 

Spirituele werking Oceaan Jaspis.

Hieronder een rijtje van de meest voorkomende jaspis en de belangrijkste werking.
Polychroom Jaspis heeft meerdere mooie kleuren. De energie is heel fijn om te aarden. Deze steen is ideaal in tijden van stress en chaos want het zorgt voor rust. Het houdt je in balans.

Gele jaspis: deze steen is fijn om te dragen bij drukte zoals grote groepen mensen, of de hectiek van de buitenwereld. Het helpt om de balans te houden tussen drukte en rust.

Landschapsjaspis: deze jaspis is in verscheidene kleuren te vinden en zoals de naam al aangeeft lijkt het op een landschap door de mooie kleurnuances. Dit is een fijne steen om contact te maken met de natuur via meditatie.

Leopard jaspis: de naam zegt al dat deze steen het uiterlijk heeft van een luipard. Het haalt onze dierlijke kant op een goede manier naar boven.

Marokkaanse jaspis: deze steen heeft het uiterlijk van een zandvlakte. Het is een goede steen om mee te nemen op reis en om mee te mediteren. Deze steen is nog niet zo erg bekend.

Oceaan Jaspis amulet hanger: deze steen heeft de kleuren en de belijning van een oceaan en doet je sterk aan de zee denken. Prachtige steen om contact met de natuur te maken.

Rode jaspis: 1e chakra. aarden, blaas en prostaatklachten, maag, darm, lever en nierklachten, eetproblemen, sterkt het gevoel van eigenwaarde.

Slangen jaspis: heeft het uiterlijk van slangbewegingen. Deze steen is goed om te dragen bij een virus. Het helpt het virus te verdrijven en je weer van kracht te voorzien. Ook na een antibiotica kuur is deze steen goed om te dragen. Het zorgt ervoor dat positiviteit gaat stromen en het helpt bij het reinigen.

Alle jaspis soorten zijn ideaal om te aarden. Dit door de aardse kleuren van de steen. Een prettige steen die niet alleen mooi is om te zien maar ook fijn om te dragen.

 

Opmerking
Behalve dat edelstenen prachtig zijn om te zien, hebben ze metafysisch gezien ook geneeskrachtige werkingen. Deze informatie is niet bedoeld als medisch advies bij het genezen van ziektes. Raadpleeg in geval van lichamelijke of psychische klachten altijd eerst uw arts! Deze informatie is bedoeld om inzicht te geven in de metafysisch geneeskrachtige werking van edelstenen. De stenen werken vooral ondersteunend en verlichtend en brengen geen directe lichamelijke of psychische genezing. Ook kristaltherapie brengt geen directe genezing.

GewichtN/B
AfmetingenN/B
Model Hanger

Model 1, Model 2, Model 3, Model 4