Resultaat 1–18 van de 66 resultaten wordt getoond

Lifestyle Zen Producten


Lifestyle Zen Producten

Lifestyle Zen, Aromatherapie, chakra verzorging en energetische reinigen

Spiritualiteit is afgeleid van het Latijnse woord ‘Spirit’ dat ‘geest’ betekent. Spiritualiteit kan ervaren worden door bezield te leven, anders gezegd: ¨bewust leven vanuit het hart geeft Fonkels aan je leven¨.

Lifestyle Zen: Aromatherapie ondersteunt de mentale en fysieke gezondheid door de aroma's die voortkomen uit etherische oliën te verwerken in chakra zepen en chakra oliën. Daarnaast hebben wij de exclusieve Bach-bloesemremedies geschenken setjes Bach Zen en Bach Vitaliteit, Bach comfort en Bach ontspanning.

Smudge Producten voor het energetisch reinigen van ruimtes, personen en voorwerpen, heeft Fonkel Spirit witte salie smudge sticks, sweetgrass smudgesticks, Witte salie & Eucalyptus Smudge Stick,  losse Californische witte salie, lavendel en palo santo houtjes

Lifestyle zen Bach Bloesem setjes

Een Bach-bloesem set is een set waarin de verschillende bloesemremedies zitten. Bach-bloesem remedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties.  Een Bach-bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool.  Zoals gebrek aan zelfvertrouwen in zelfzekerheid of ongeduld in innerlijke rust.

Lifestyle zen Essentiële chakra oliën

Essentiële oliën worden ook wel etherische, aromatische of vluchtige oliën genoemd. De geurstoffen van Essentiële oliën die worden gevormd onder invloed van de zon en liggen opgeslagen in de kleine holtes en kanaaltjes in de plant.  Ze zijn zeer geconcentreerd, wat ze zeer krachtig maakt. Deze geurende essentiële oliën bevatten de essentie, de Chi, de levenskracht van de plant. Deze Chi-energie in Essentiële oliën kan bijdragen aan uw levenskracht en welzijn.

Lifestyle zen Aromatherapie, Essentiële oliën, Smudge sprays, Bach Bloesems, Chakra producten

Fonkel Spirit heeft een mooi assortiment aromatherapie producten die een weldaad zijn voor lichaam en geest. Aromatherapie producten zijn heerlijk om jezelf te verwennen. Heerlijk zo een aromatherapie momentje voor jezelf.  Naast de Bach setjes die ondersteunen en heerlijk geuren, Heeft Fonkel Spirit ook aromatherapie producten als chakra zepen en aromatherapie smugde sprays die de ruimte reinigen en lekker laat ruiken.

Lifestyle zen Spirituele producten, chakra producten, aroma therapie, smudge producten en Wierook en Pendels

Fonkel Spirit heeft een mooie collectie spirituele producten samengesteld. Onze collectie spirituele producten wordt regelmatig vernieuwd. Mocht U vragen hebben of opzoek zijn naar specifieke spirituele producten dan kunt U contact met ons opnemen. Spirituele producten verrijken het leven en geven fonkels aan het leven.

Lifestyle zen Smudge producten

Smudgen is een ritueel voor het reinigen van het energieveld van mens en dier, en om ruimtes te reinigen van hangende energie. De term smudgen betekent beroken en is afkomstig van de Native Americans. Smudgen kan door in een Abalone-schelp salie, sweetgrass en andere kruiden te verbranden zodat de vrijgekomen rook o.a. mensen, dieren, ruimtes en andere voorwerpen energetisch kan reinigen.

Lifestyle zen Smudge kruiden, Wierook, Smudge bowl, Abalone schelp, Smudge sticks, Smudge kruiden

Fonkel Spirit heeft een ruim assortiment smudge producten. De smudge producten variëren van o.a.  smudge kruiden als witte salie, berg salie en  sweetgrass tot aan wierook en smudge bowls. Regelmatig worden de smugde producten aangevuld met nieuwe producten Bent U op zoek naar specifiek smudge producten dan kunt U contact met ons opnemen. In het geval dat men niet met rook wilt cleansen dan zijn er smugde producten als smudge sprays verkrijgbaar.

Lifestyle zen Pendels

Een pendel is een druppelvormig gewichtje dat aan een draadje of kettinkje hangt. Over het algemeen gebruikt men voor het pendelen een gewichtje gemaakt van kristal, metaal of edelsteen. Pendelen is, net als bijvoorbeeld het leggen van Tarot kaarten, een methode om te communiceren met jouw onderbewuste om antwoord te krijgen op vragen over de toekomst. Fonkel Spirit heeft een mooie collectie Edelsteen Pendels & messing pendels. De getoonde edelstenen pendels zijn altijd de edelstenen pendels die je ontvangt. Edelsteen pendels worden gereinigd verzonden.In het Sanskriet betekent het woord "chakra" "schijf" of "wiel" en verwijst naar de energiecentra in je lichaam. Deze wielen of schijven met draaiende energie komen elk overeen met bepaalde zenuwbundels en belangrijke organen. Om optimaal te kunnen functioneren, moeten je chakra's open of in balans blijven. Als ze geblokkeerd raken, kun je lichamelijke of emotionele symptomen ervaren die verband houden met een bepaald chakra. Er zijn zeven hoofdchakra's die langs je wervelkolom lopen. Ze beginnen bij de wortel of basis van je wervelkolom en strekken zich uit tot de kruin van je hoofd. 

Edelsteen pendels, kristal pendels en messing pendels van prachtige kwaliteit

Edelsteen pendels van kwaliteit edelstenen met zorg gemaakt. Fonkel Spirit heeft edelsteen pendels van bergkristal, Amethist, Rozenkwarts en Seleniet.
🦋Hoge kwaliteit Edelstenen & Sieraden 🦋Prachtige Lifestyle en Zen artikelen 🦋Snelle levering & altijd een cadeauVolg ons op Instagram voor meer informatie over onze producten