Resultaat 1–18 van de 194 resultaten wordt getoond

Ruime collectie Home & Living online bij webwinkel Fonkelspirit.nl.

 16,95 17,95 incl. btw

Home and Living

Spiritueel leven is bewust leven met mooie en eerlijke home and living producten. Zo hebben wij prachtige handgedrukte fairtrade kleden, hand geborduurde wandkleden, mooie messing beeldjes, gebedsvlaggen en zijden tasjes uit India. Verder hebben wij een mooie collectie waxinelichthouders van de beste kwaliteit mineralen uit Brazilië en Madagascar.

Edelsteen Lifestyle en Woonadviescentrum

Fonkel Sprit is een Edelsteen Lifestyle en Woon adviescentrum en geven vrijblijvend advies. Zoekt U een mooi edelsteen of kristal van hoge kwaliteit of een spiritueel object voor bijvoorbeeld in huis of in een praktijkruimte, Fonkel Spirit denkt met U mee! Met ons netwerk hebben wij toegang tot de meest bijzondere en exclusieve stukken in de wereld.

Over Home and Living

Fonkel Spirit is continu op zoek naar de mooiste en verantwoordste home and Living producten. Onze top home and Living producten de mandalakleden en de spirituele beelden zijn fairtrade en komen van de aller beste kunst galerieën in India. Een prachtige aanvulling aan ons home & Living assortiment zijn de hooggewaardeerde edelsteen theelichten en edelstenen op standaard. Onze home & Living producten de Tarot doosjes en meditatiekussens zijn erg populair om cadeau te doen. Hou onze home & Living in de gaten want er worden regelmatige nieuwe producten aan toegevoegd.

Meditatiekussens

Spiritueel leven is bewust leven met mooie en eerlijke producten. Zo hebben wij prachtige zijden en katoenen meditatiekussens, handgedrukte fairtrade mandalakleden, hand geborduurde wandkleden, mooie messing beeldjes, gebedsvlaggen en zijden tasjes uit India. Verder hebben wij een mooie collectie waxinelichthouders van de beste kwaliteit mineralen en afwerking uit Brazilië en Madagaskar. Fonkel Spirit levert de allerbeste en stevigste meditatiekussens aan Yoga studio's, meditatie centrums en particulieren. Onze meditatiekussens zijn van ruwe zijde van bio katoen of ruwe katoen. Op verzoek kunnen wij grote aantallen mediatiekussens per direct leveren. Klik hier voor contact. Probeer eens een meditatiekussens van ons. Al onze meditatiekussens zijn gevuld met boekweitdoppen en garanderen een perfecte zitcomfort.

Mandalakleden

Spiritueel leven is bewust leven met mooie en eerlijke producten. Zo hebben wij prachtige zijden en katoenen meditatiekussens, handgedrukte fairtrade mandalakleden, hand geborduurde wandkleden, mooie messing beeldjes, gebedsvlaggen en zijden tasjes uit India. Verder hebben wij een mooie collectie waxinelicht houders van de beste kwaliteit mineralen en afwerking uit Brazilië en Madagaskar.

Betaalbare fairtrade Mandala kleden van biologische katoen.

Fonkel Spirit heeft prachtige mandalakleden van hoge kwaliteit fairtrade katoen, te gebruiken voor wanddecoratie of als beddensprei.  

Spirituele beelden

Prachtige spirituele beelden van hoge kwaliteit

Indiase beelden, Boeddhistische beelden en engelen beelden

Spirituele beelden hebben een rijkdom aan symboliek en het verdiepen in deze symboliek kan een verrijking van jou leven betekenen. Unieke prachtige Indiase beelden van goede kwaliteit messing met een hoge afwerkingsgraad.

Prachtige hindoeïstische en boeddhistische beelden van uitzonderlijk goede kwaliteit.

Verlichting

Prachtige waxinelicht houders van edelsteen en overige verlichting.

🦋Hoge kwaliteit Edelstenen & Sieraden 🦋Prachtige Lifestyle en Zen artikelen 🦋Snelle levering & altijd een cadeau Volg ons op Instagram voor meer informatie over onze producten