Resultaat 1–18 van de 268 resultaten wordt getoond

Collectie edelsteen sieraden


Edelsteen Sieraden online

Fonkelspirit.nl heeft een grote collectie sieraden-online zoals edelsteen hangersspirituele armbanden, edelsteen colliers en edelsteen oorbellen. Onze edelsteen hangers en spirituele armbanden, zijn handgemaakte  en om zelf te dragen en om cadeau te doen. De Spirituele armbanden en edelsteen hangers zijn sieraden met een betekenis die helpen bij jouw bewustzijnsontwikkeling.
 De juwelen met edelstenenzijn veelal van 925 zilver en met een spirituele betekenis hebben die de chakra’s ondersteunen, om te kunnen leven in passie en balans. Ze helpen bij het verlichten van stress, versterken het zelfvertrouwen, en geven liefde en kracht. De edelsteen sieraden en edelsteen hangers hebben een metafysische werking. Ze kunnen ondersteunen bij meditatie, bij ontwakende intuïtie versterken en het moment leven met harmonie en helderheid van geest.

Fonkel Spirit is leverancier van sieraden met edelstenen

Juwelen met edelstenen van 925 zilver - hoge kwaliteit geneeskrachtige edelstenen - hangers met edelstenen - oorbellen met edelstenen - armbanden met edelstenen - armbanden met mineralen - zilveren colliers met edelstenen - edelsteen hangers - chakra - geluk -stralen -sale - betrouwbaar - betaalbaar - snel verzonden.
Onze zilveren juwelen met een betekenis zijn zorgvuldig uitgezocht en handgemaakt. Een deel wordt gemaakt door een klein familie bedrijf uit Jaipur met generaties aan kennis en kunde. Wij geloven in fairtrade handel en kopen dan ook rechtstreeks in en betalen een eerlijke prijs. Onze edelsteen juwelen kopen wij in bij een betrouwbare leverancier. Uitsluitend verkrijgbaar op www.fonkelspirit.nl 

🦋Hoge kwaliteit Edelstenen & Sieraden 🦋Prachtige Lifestyle en Zen artikelen 🦋Snelle levering & altijd een cadeauVolg ons op Instagram voor meer informatie over onze producten